Kepentingan matematik dalam industri - Nor Salwana, Mohammad Idris (2017)
Buat julung kalinya Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI) dengan kerjasama Institut Teknologi Sepuluh Nopember (ITS), Society for Industrial and Applied Mathematics (SIAM), Persatuan Sains dan Matematik (PERSAMA) dan Institut Statistik Malaysia (ISM) menganjurkan persidangan antarabangsa International Conference on Applied & Industrial Mathematics and Statistics 2017 (ICoAIMS 2017) bertempat di Hotel Vistana Kuantan, Pahang baru-baru ini.