Kem Saintis Muda suntik elemen STEM - Nur Laila, Afandi (2017)
Kem Saintis Muda 2017 anjuran Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FIST) Universiti Malaysia Pahang dengan kerjasama Jabatan Pendidikan Negeri Pahang dan Kelab GoGoGreen Negeri Pahang berjaya menyuntik elemen celik Sains, Teknologi, Kejuruteraan dan Matematik (STEM).