Fahmi timba pengalaman di China - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2017)
Pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP), Fahmi Muhammad Rasyid Rabuan, 21, pelajar tahun dua dari Fakulti Kejuruteraan Kimia & Sumber Asli (FKKSA) yang memenangi tempat kedua dalam pertandingan 'China Bridge' peringkat Kebangsaan berpeluang menyaksikan Pertandingan ‘The 16th World Chinese Bridge Chinese Proficiency Competition for Foreign College Students’ yang diadakan di Changsha, China baru-baru ini.