BPA sumbang buku bangunkan perpustakaan mini untuk anak yatim - Nurull Syamimi, Ahmad Abzan (2017)
Bahagian Pengurusan Akademik (BPA) membangunkan perpustakaan mini di Rumah Amal Hembusan Kasih Sayang yang terletak di Taman Guru Kuantan, Pahang sebagai projek khidmat komuniti dengan menyumbang bahan bacaan kepada anak-anak yatim penghuni rumal amal berkenaan bagi memupuk semangat minat membaca.