Tiga fakulti UMP diiktiraf terbaik GE - Abdul Razak, Raaff (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Tiga fakulti Universiti Malaysia Pahang (UMP) mencapai peratusan tertinggi kebolehpasaran graduan (GE) sepanjang 2016.