Projek MyGift `Lighting Up the Community' bantu ringankan beban keluarga asnaf - UMP, PNC (2017)
Tiada apa yang lebih menggembira dan melegakan hati seorang warga emas, Mai Bakar, 89 tahun yang uzur dan penghidap penyakit asma apabila menerima kunjungan sukarelawan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam menjalankan program khidmat sosial Projek MyGift bertemakan `Lighting Up the Community’ di rumah yang didiami sejak 30 tahun lalu di Kg. Tekek Pulau Tioman.