Perkongsian ilmu: pengurusan dokumen perkhidmatan dan dokumen peribadi penjawat awam - UMP, LIB (Perpustakaan UMP, 2016)
Penjawat awam perlu didedahkan tentang kepentingan menguruskan dokumen perkhidmatan dan dokumen peribadi penjawat awam bagi tujuan persaraan. Satu sesi perkongsian ilmu telah disampaikan pada 14 Oktober 2016 oleh Pustakawan Kanan, Puan Nazatul Shima Baroji.