Lawatan kerja perpustakaan ke Terengganu - UMP, LIB (Perpustakaan UMP, 2016)
Pada tanggal 2 Jun 2016, seramai 25 orang staf perpustakaan Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah mengikuti lawatan ke Perpustakaan Sultanah Nur Zahirah, Universiti Malaysia Terengganu (UMT) dan Perpustakaan Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA) yang terletak di Kuala Terengganu, Terengganu.