Sukarelawan UMP curah bakti dalam Misi Infaq Kemboja - UMP, PNC (2017)
Sukarelawan Universiti Malaysia Pahang (UMP) melibatkan seramai 10 mahasiswa UMP bersama dua pegawai universiti membantu masyarakat Kampung Cham dan Kampung An Crait Kemboja dalam menjayakan Misi Infaq Kemboja anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni dengan kerjasama Pejabat Naib Canselor bagi menjalankan aktiviti kemasyarakatan di sana.