Laporan Penganjuran Kem Saintis Muda 2017 - Saifful Kamaluddin, Muzakir; Muhammad Adam lee, Abdullah; Nurlin, Abu Samah; Muhammad Azrin, Ahmad (2017)
Sebuah program yang menyediakan peluang pembelajaran sains, teknologi dan matematik melalui pendedahan kepada teknologi, inovasi berasaskan projek dan penggunaan peralatan terkini kepada pelajar-pelajar sekolah menengah adalah dicadangkan di dalam kertas kerja ini. Program yang dicadangkan ini juga bakal mengikis stigma negatif terhadap kursus-kursus sains, teknologi dan matematik, malahan mampu membuktikan sains, teknologi dan matematik adalah menyeronokkan.