UMP sasar lebih banyak emas dalam SUKUM 2017 - Nor Hidayah, Mohamad (2017)
Seramai 100 atlit Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Kejohanan Sukan Staf antara Universiti Awam kali ke – 42 yang akan berlangsung mulai esok sehingga 5 Ogos 2017 yang menyaksikan Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI), Tanjung Malim Perak sebagai tuan rumah pada penganjuran kali ini.