Young Innovators Challenge 2017 suntik minat pelajar ceburi STEM - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN 25 Julai - Seramai 162 pelajar daripada 18 buah sekolah di sekitar negeri ini menyertai pertandingan 'Young Innovators Challenge 2017' di Perpustakaan Universiti Malaysia Pahang (UMP) Pekan, dekat sini baru-baru ini.