Kursus teknologi kereta api diperkenal - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
PEKAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal memperkenalkan pengajian dalam bidang teknologi kereta api, kata Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak.