UMP tawar kursus teknologi kereta api - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
UNIVERSITI Malaysia Pahang (UMP) akan memulakan proses dan melaksanakan kursus teknologi kereta api yang merupakan program jangka pendek bagi melahirkan pekerja mahir dalam bidang tersebut.