UMP diminta tumpu teknologi kereta api - Abdul Razak, Raaff; Amin Ridzuan, Ishak (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Datuk Seri Najib Razak mahu Universiti Malaysia Pahang (UMP) memberi tumpuan kepada teknologi kereta api bagi menyokong projek mega Laluan Rel Pantai Timur (ECRL) yang bakal dilancarkan September ini.