UMP digesa jadi pelopor - Mohamad Azim Fitri, Abd Aziz (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) digesa menjadi pelopor dalam kajian dan pemindahan kemahiran teknologi rel kereta api kepada rakyat Malaysia memandangkan industri itu akan dibangunkan secara meluas di negara ini.