UMP pacu pembelajaran digital suntik minat pelajar dalam STEM - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2017)
Seramai 162 pelajar daripada 18 buah sekolah sekitar negeri Pahang menyertai pertandingan Young Innovators Challenge 2017 peringkat negeri Pahang yang diadakan di Perpustakaan Universiti Malaysia Pahang (UMP) Pekan baru-baru ini.