38 sukarelawan berbakti di Zoo Negara - Nor Fadzillah, Zulkipli (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Seramai 38 pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Kelab Penyayang UMP menjayakan Program Pencinta Penyayang dengan menjalankan kerja kesukarelawanan di Zoo Negara, Hulu Kelang pada 2 April 2016 yang lalu.