Lebih 1,000 sertai Program Social Enterprise dalam Sehati - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Lebih seribu mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Program Sehati@Gambang 2016 anjuran Pusat Inovasi dan Kreativiti Global Malaysia (MaGIC) dengan kerjasama Pusat Keusahawanan UMP bertempat di Dewan Astaka UMP Kampus Gambang pada 26 Mac 2016 yang lalu.