Penerbit UMP, MATDUM bakal terbit buku kompilasi kes tatatertib - Shalfarina, Shahriman (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Majlis Tatatertib dan Disiplin Pelajar Universiti Malaysia (MATDUM) bakal menerbitkan Buku Kompilasi Kes Tatatertib dan Disiplin Pelajar Universiti Awam (UA) pada Jun 2016 ini.