Projek WBL POU-UMPH jalin kerjasama dalam bidang Sivil dan Pembinaan - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2016)
UMP Holdings Sdn. Bhd. dan Politeknik Ungku Omar (PUO) jalin kerjasama dalam melaksanakan projek Pembelajaran Berasaskan Kerja (WBL) dalam bidang Kejuruteraan Sivil dan Pembinaan sebagai usaha melahirkan tenaga kerja dalam bidang teknikal dan vokasional (TVET) menjelang tahun 2020.