Aidilfitri komuniti antarabangsa UMP meriah - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN 11 Julai - Seramai 250 penuntut dan kakitangan antarabangsa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menghadiri Majlis Sambutan Aidilfitri 2017 anjuran Pejabat Antarabangsa universiti itu di Dewan Astaka UMP Kampus Gambang, di sini baru-baru ini.