Kolej kediaman konsep wakaf - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Pekan: Penuntut anak yatim dan asnaf di Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal menikmati kemudahan kolej kediaman secara percuma dengan pembinaan Kolej Kediaman Mawaddah yang dijangka siap tahun depan.