UMP sedia penginapan percuma kepada pelajar miskin - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
PEKAN - Pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) daripada golongan asnaf dan anak yatim bakal menikmati penginapan percuma apabila pembinaan Kolej Mawaddah di sini dijangka siap tahun depan.