Alat mudahkan juadah dihidang - Erma Yusnida, Jusoh (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menghasilkan inovasi set pengagihan makanan yang dinamakan Roller Conveyer bagi memudahkan petugas menyediakan juadah untuk dihidangkan kepada jemaah masjid secara kemas, efisien dan selamat.