Wakaf untuk pembinaan asrama UMP - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
UNIVERSITI Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Majlis Ugama Islam dan Adat Resam Melayu Pahang (Muip) memperluaskan konsep wakaf di negeri ini dengan memperkenalkan wakaf dalam talian bagi mengumpul dana untuk pembinaan sebuah bangunan asrama Kolej Kediaman Mawaddah di universiti berkenaan.