UMP, Muip perkenal wakaf atas talian kumpul dana bina Kolej Kediaman Mawaddah - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
Kuantan-Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Majlis Ugama Islam dan Adat Resam Melayu Pahang (MUIP) memperkenalkan wakaf atas talian bagi mengumpul dana pembinaan Kolej Kediaman Mawaddah yang bakal menempatkan anak-anak yatim dan asnaf di Universiti itu.