UMP sasar lebih banyak emas dalam MASUM 2017 - UMP, PNC (2017)
Seramai 240 atlet Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Karnival Sukan Majlis Sukan Universiti Malaysia 2017 (MASUM) yang sedang berlangsung pada 8 Julai 2017 sehingga 22 Julai 2017 bertempat di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Bangi.