Singgah sahur UMP - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
NAIB Canselor Universiti Malaysia Pahang, Datuk Dr. Daing Mohd Nasir Ibrahim (sembilan dari kanan), Ahli lembaga Pemegang Amanah MyGift, Datuk Mohd. Nizar Najib (sepuluh dari kanan), barisan pengurusan UMP serta sukarelawan bertugas bergambar sempena Program Singgah Sahur UMP@Kuala Lumpur di Check Point 1, Masjid Negara, Kuala Lumpur, semalam.