Ceria dapat baju baharu - Asrol, Awang (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Keceriaan terpancar pada wajah 43 kanak-kanak asnaf apabila dapat memilih sendiri baju raya untuk menyambut Aidilfitri di sebuah pusat beli-belah di sini, semalam.