43 dapat kelengkapan raya baru - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Tiada yang lebih istimewa buat 19 keluarga membabitkan 43 kanak-kanak apabila mendapat kelengkapan pakaian untuk menyambut Aidilfiti disumbangkan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Persatuan Wanita UMP, semalam.