Malaysia #QuranHour perlu dianjur lebih kerap - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN 20 Jun - Program Malaysia #QuranHour yang berjaya mencetuskan gelombang mencintai kitab suci itu seharusnya dijadikan agenda tahunan yang tidak terhad pada bulan Ramadan sahaja.