143 anak yatim, kakitangan UAE dirai - Nik Sukry, Ramli (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
UMP Advanced Education (UAE) meraikan 100 anak yatim serta 43 kakitangan bersama keluarga masing-masing pada majlis berbuka puasa di Dewan Astaka, Universiti Malaysia Pahang (UMP) kelmarin.