UMP agih lebih 1,000 pek juadah sahur - Mohd Fharkhan, Abdul Ghapar (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengagihkan lebih 1,000 pek juadah bersahur kepada orang ramai sekitar bandar raya ini menerusi program Singgah Sahur UMP @ KL, semalam.