UDA, UMP edar lebih 3,000 pek bubur lambuk - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
PEKAN 12 Jun - Lebih 3,000 pek bubur lambuk diedarkan kepada orang ramai sempena "Program Indahnya Ramadan UDA Holdings Berhad (UDA)-Komuniti 1Malaysia (K1M) Kuala Pahang, di sini hari ini.