Graduan tidak akan menganggur jika dilatih - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
Revolusi Perindustrian Keempat akan menjadi nilai tambah kepada negara sekiranya generasi muda dilatih dengan kemahiran yang diperlukan, bahkan kebimbangan masyarakat bahawa banyak pekerjaan hilang juga meleset kerana ledakan kemajuan ini tidak akan meningkatkan jumlah penganguran.