UDA, UMP rancang bina bandar universiti - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
PEKAN 13 Jun - UDA Holdings Berhad (UDA) dan Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal menjalin kerjasama lebih erat dalam masa terdekat apabila merancang melaksanakan pembangunan berkonsepkan bandar universiti di sekitar kampus UMP di sini untuk manfaat warga universiti itu serta masyarakat setempat.