Azharishah menang Anugerah Olahragawan UMP - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
PENCAPAIAN cemerlang dalam sukan olahraga dan meraih pingat bagi Kejohanan Sukan Institut Pendidikan Tinggi (SUKIPT) dan Kejohanan Olahraga Masum 2016 melayakkan Mohammad Azharishah Satar merangkul Anugerah Olahragawan pada Majlis Malam Penghargaan Sukan UMP yang berlangsung di Dewan Astaka Universiti Malaysia Pahang (UMP).