Azharishah, Pui Kei dinobat Olahragawan, Olahragawati UMP - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN 31 Mei - Penuntut Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Sumber Asli Universiti Malaysia Pahang (UMP), Mohammad Azharishah Satar yang cemerlang dalam acara olahraga dinobatkan sebagai olahragawan peringkat universiti berkenaan sempena Malam Penghargaan Sukan UMP di Gambang, dekat sini baru-baru ini.