Anak-anak yatim dan asnaf ceria terima baju raya - Nur Laila, Afandi (2017)
Perasaan gembira dan teruja jelas terpancar pada wajah seramai 43 asnaf, anak yatim dan orang kurang upaya (OKU) dari keluarga asnaf sekitar Nenasi, Kuala Pahang dan Kuantan apabila diberi peluang membeli-belah persiapan Aidilfitri di Pasaraya Mydin Kuantan hari ini.