Gilap potensi kepimpinan pelajar luar kampus UMP - Nurul Ain Fatehah, Baharuddin (2017)
Bagi memastikan pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) mendapat pengalaman terbaik semasa melanjutkan pelajaran universiti ini, satu program Transformasi Kepimpinan Pelajar Luar Kampus diadakan sebagai menyahut cabaran mengasah bakat kepimpinan diri pelajar.