Komuniti Kuala Pahang masak bubur lambuk - UMP, PNC (2017)
Sebanyak 13 kawah bubur lambuk disiapkan dalam Program Indahnya Ramadan UDA-Komuniti 1 Malaysia (KIM) anjuran Universiti Malaysia Pahang dan Uda Holdings Berhad di perkampungan nelayan Medan Ikan Bakar (MIB) Kuala Pahang pagi ini.