UMP dan Kelab PERAMAH raikan Ramadan bersama komuniti Pekan - UMP, PNC (2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Kelab Program Mesra Dakwah (PERAMAH) mengagihkan sumbangan keperluan asas berupa beras, gula, susu, minyak masak, tepung dan kit kebersihan kepada komuniti di Kg. Serun Pantai di Nenasi Pekan dalam Program Raikan Ramadan `We Love We Care’ bersama PERAMAH baru-baru ini.