UMP terima mahasiswa baharu mendaftar - UMP, PNC (2017)
Seramai 394 mahasiswa baharu ditawarkan tempat bagi mengikuti 5 program pengajian lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) bagi sesi akademik 2017/2018 di Universiti Malaysia Pahang (UMP) bertempat di Kompleks Sukan UMP Gambang baru-baru ini.