Tukar juadah tradisional - Shahrinnahar, Latib (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Pengalaman berpuasa di Malaysia memang berbeza daripada negara saya, namun apa menariknya setiap kali berbuka, kami dari pelbagai negara dapat bertukar juadah tradisional masing-masing," kata penuntut warga Bangladesh, Md Fazlul Karim Khan, 38.