25 penyelidik sertai Kolokium Penyelidikan UMP dan Sapura - Zuryati, Zol (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Seramai 25 penyelidik dari Fakulti Kejuruteraan Pembuatan (FKP) dan Fakulti Kejuruteraan Merkanikal (FKM), Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Kolokium Penyelidikan Bersama Industri: UMP dan Sapura yang berlangsung di Sapura Industrial Berhad, Bandar Baru Bangi pada 17 Mac 2016 yang lalu.