Alumni UMP lancar Aplikasi Mobile Android sebagai saluran komunikasi - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Persatuan Alumni Universiti Malaysia Pahang (UMP) melancarkan Android Aplikasi Alumni UMP bersempena Majlis Sambutan Ulangtahun ke-10 persatuan yang berlangsung di Hotel Zenith Kuantan pada 30 Julai 2016 yang lalu.