Modul Bahasa Inggeris berkonsepkan Fun Learning tingkat kemahiran pelajar sekolah - Ahmad Badruzzaman, Idris (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Seramai 51 murid tahun lima dan empat dari Sekolah Kebangsaan (SK) Guar Nangka, Arau Perlis berpeluang menimba pengalaman dan berinteraksi dengan mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) melalui Projek Kilauan Mutiara anjuran Kelab In-Smartive UMP pada 17 Julai 2016 yang lalu.