Program Tamar 4U ceriakan pelajar - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Perwakilan Mahasiswa Kolej Kediaman (PEKA) 2 Universiti Malaysia Pahang (UMP) telah mengedarkan buah kurma kepada hampir 100 penghuninya menerusi Program Tamar 4U pada 9 Jun 2016 yang lalu.