UMP Racing sertai sambutan kemerdekaan - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2016)
UMP Racing Team (UMP RT) menyertai Sambutan Kemerdekaan Malaysia Ke-59 yang diraikan pada 31 Ogos 2016 yang lalu bandar Kuantan.